• Les vendes nacionals van créixer un 19% i les internacionals es van elevar un 25%
  • El resultat brut d'explotació (EBITDA) es va situar als 2,6 milions d'euros, un 13% més
vinedos_de_bodegas_torres

Bodegas Riojanas va guanyar 893.000 euros durant els nou primers mesos de l'exercici, un 31,5% més respecte durant el mateix període de 2016, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,30€
  • 4,37%

El celler va tancar aquests nou mesos amb una facturació d’11,6 milions d'euros, fet que suposa un increment del 20,6%, enfront dels 9,6 milions d'euros registrats durant l'exercici anterior. La companyia ha explicat que aquests resultats es deuen al bon comportament de les vendes nacionals, que van créixer un 19%, així com a l'exportació, ja que les vendes a l'exterior es van elevar un 25%.

Entre gener i setembre, el resultat brut d'explotació (EBITDA) es va situar als 2,6 milions d'euros, un 13% més, mentre que el cost financer continua baixant, gràcies als tipus de referència i a la negociació que es va escometre per part de l'empresa per substituir els préstecs a llarg referenciats a tipus variable per altres de nous a tipus fix.

D'altra banda, el celler ha explicat que les fortes gelades de primavera i la sequera han provocat una reducció significativa de la collita a les principals àrees on es troba Bodegas Riojanas, però han assenyalat que la qualitat de la collita ha estat "extraordinària "a les diferents Denominacions d'Origen on són presents.

Noticias relacionadas

contador