blackstone
Archivo Bolsamanía

El fons d'inversió Blackstone ha arribat a un acord amb Goldman Sachs i Wellcome Trust per comprar IQ Student Accommodation per 4.660 milions de lliures (5.549 milions d'euros), segons han anunciat aquestes firmes en un comunicat conjunt.

IQ, especialitzada en el lloguer de dormitoris per a estudiants, té en cartera 67 edificis a 27 ciutats britàniques, amb més de 28.000 llits. Així mateix, té previst afegir-ne 4.000 més a les ciutats de major creixement d'estudiants i demanda.

"Aquesta adquisició és la continuació de la nostra estratègia d'invertir en actius i negocis d'alta qualitat a Regne Unit", ha indicat el màxim responsable d'immobles de Blackstone a Europa, James Seppala.

Fa un any i mig, la signatura estatunidenca d'inversió ja va arribar a un acord amb Network Rail, l'empresa pública britànica que gestiona la xarxa ferroviària del Regne Unit, per a fer-se amb la seva cartera de locals comercials per 1.460 milions de lliures (1.737 milions d'euros).

Així mateix, la decisió, si és que es fa amb IQ, es produeix l'endemà passat d'anunciar que invertiria 14.000 milions de dòlars (12.885 milions d'euros) al Regne Unit a través d'un fons participat per l'Aràbia Saudita.

Noticias relacionadas

contador