ep asi funciona bizum

Bizum ha decidit limitar la seva operativa i els canvis entren en vigor des d'aquest 15 de juny. A partir d'ara, els clients de les entitats espanyoles només podran rebre un màxim de 60 operacions cada mes, en lloc de les 150 que es permetia. Però no és l'únic. La plataforma d'enviament de diners té altres limitacions ja vigents per garantir la seguretat dels seus usuaris.

D'aquesta manera, Bizum, que ja supera els 15 milions d'usuaris, retalla el nombre d'operacions que podem rebre a 60 amb l'objectiu d'evitar que sigui usat per a fins comercials. Aquest canvi serà aplicat a tots els clients particulars que facin servir el servei, siguin del banc que sigui.

Segons ha explicat la companyia a través d'un comunicat, alguns comerços que fan servir aquest servei el fan servir com particulars en lloc de com a comerços electrònics, una operativa considerada irregular. A més, aquells que tinguin una empresa i estiguin usant la versió de Bizum per a particulars poden consultar al seu banc quines opcions tenen per rebre pagaments de clients mitjançant Bizum Empreses.

Cal recordar que entre les normes de Bizum està que l'import mínim per operació és de 0,50 euros i de 1.000 euros el màxim. L'import d'operacions rebudes per client en un dia se situa als 2.000 euros. El nombre màxim de destinataris a incloure en una sol·licitud o enviament múltiple és de 30.

contador