ep investigador laboratorio
FARMAINDUSTRIA - Archivo
2,20€
  • 0,00€
  • 0,00%

Biosearch es dispara un 8% després de sol·licitar una patent per a ús en el tractament de trastorns cognitius mitjançant una composició d'extractes vegetals i DHA (àcid docosahexaenoic). Així ho ha anunciat la pròpia companyia a través d'un comunicat enviat a la CNMV.

La invenció s'ha desenvolupat en el marc del Projecte d'Investigació i Desenvolupament "GERAS: La naturalesa com a Font de salut per a gent gran", recolzat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Plurirregional d'Espanya 2014-2020.

Per a aquest projecte, Biosearch Life ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona i la fundació Bosch i Gimpera.

De cara a seleccionar els ingredients més adequats s'han utilitzat models en rosegadors i peix zebra que posen de manifest les diferents capacitats neuroprotectores de cada un d'ells.

Els resultats obtinguts amb la combinació d'ingredients en un model d'envelliment accelerat en ratolí mostren una millora molt important en les capacitats de memòria a curt i llarg termini, un dels principals símptomes associats a aquest problema.

Noticias relacionadas

contador