beyond meat portada hamburguesas

Beyond Meat s'enfonsa més d'un 14% a Wall Street. La companyia pateix aquest càstig al parquet després de deixar caure que ingressarà menys del que esperava durant el tercer trimestre.

  • 66,26$
  • -5,69%

Concretament, la companyia espera facturar 106 milions de dòlars durant el tercer trimestre, xifra inferior a la forquilla manejada en un primer moment, que oscil·lava entre els 120 i els 140 milions.

Recordem que el consens d'analistes recollit per Refinitiv anticipava uns ingressos de 133.100.000 per a Beyond Meat. Entre els principals motius citats pel grup per justificar aquesta davallada en les seves perspectives, està òbviament la variant delta de la Covid-19.

A més, des de l'empresa han reconegut desafiaments operacionals que també han posat en escac el seu negoci durant el trimestre. Per exemple, una de les seves instal·lacions a Pennsilvània va estar durant dues setmanes sense aigua potable.

Des de Beyond Meat també han deixat una nota optimista: un dels seus clients, el nom del qual s'han negat a donar, ha accelerat el nombre de comandes efectuades a la companyia. S'espera que el grup publiqui els seus resultats definitius el proper 10 de novembre després del tancament de mercat.

contador