ep imagen de melia hotels international
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo
2,17€
  • -0,03€
  • -1,36%

En un informe sobre el sector de l'oci, els experts de Berenberg inclouen aquest divendres una millora de recomanació de Meliá, a la qual s'eleven a 'comprar' des de 'mantenir', al mateix temps que reiteren el seu preu objectiu de 9,50 euros (+14% des dels preus actuals de cotització).

"La nostra cobertura per hotels es divideix en dos: els jugadors globals d'actius lleugers (Accor, IHG, Hilton, Hyatt i Marriott) i els operadors amb actius més pesats (Dalata, Melia, Scandic i Whitbread)", explica la companyia.

Després d'un 2019 "estel·lar" per als operadors amb actius lleugers, des de Berenberg creuen que només hi ha un benefici limitat i prefereixen mantenir-se al marge. Pel que fa als operadors amb actius pesats, s'actualitzen Melia a 'comprar', a l'igual que Marriott i Whitbread, als quals rebaixen de 'comprar' fins a 'mantenir'. Pel que fa als preus objectius, fixen el de Marriott a 151 dòlars (des de 140 dòlars); el de Hilton a 108 dòlars (des de 91 dòlars); el de Whitbread a 42 dòlars (des de 37 dòlars); el de Hyatt Hotels a 85 dòlars (des de 72 dòlars); el de Scandic a 76 corones sueques (sense canvis); el de Dalata a 7 lliures (sense canvis) i el de PPHE a 21,50 lliures (sense canvis).

Els experts tècnics de Bolsamanía analitzaven recentment l'aspecte de Meliá i reafirmaven la seva opinió positiva sobre la companyia. "Mentre respecti els 6,90 euros, és senyal de compra", precisaven.

Meliá no reacciona aquest divendres a la millora de Berenberg. L'hotelera es manté a aquestes hores amb lleugeres pujades (+0,18%), a l'entorn dels 8,20 euros.

Noticias relacionadas

contador