ep archivo   la consejera delegada de linea directa patricia ayuela participa en una jornada sobre
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Berenberg ha millorat aquest dimarts el preu objectiu de Línia Directa fins als 0,82 euros des dels 0,76 euros, amb un consell de mantenir. Això, malgrat que la companyia va decebre amb els resultats del primer semestre que va publicar la setmana passada, en comunicar unes pèrdues de 15,5 milions.

  • 1,11€
  • -0,90%

Davant d'això, els analistes alemanys valoren positivament el fet que l'empresa estigui augmentant els preus i fent reserves addicionals, "cosa que hauria de donar suport a un final més fort per al 2023".

La consellera delegada de l'asseguradora, Patricia Ayuela, va dir a la roda de premsa de presentació de resultats de divendres passat que estan prenent les "decisions necessàries" per sortir-ne reforçats. Ayuela va explicar que aquestes mesures tenen per objectiu prioritzar la rendibilitat davant del creixement, de manera que confia a tornar a la "senda de la rendibilitat" durant els propers trimestres.

"La companyia encara té un llarg camí per recórrer per tornar a un índex combinat mitjà del 90%, però les reserves addicionals apartades al segon trimestre donen confiança a la gerència que el grup pot assolir un índex combinat de motors del 100% al quart trimestre", comenta Berenberg.

L'índex de solvència va sorprendre a l'alça al segon semestre, fins al 186%, "cosa que és una indicació primerenca de la perspectiva millorada en la rendibilitat després de les recents accions de fixació de preus", afegeixen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador