ep hotel melia 20200312145410
MELIÁ HOTELS - Archivo

Berenberg segueix sense decidir-se amb Meliá. La casa d'anàlisi alemanya reitera el consell de 'neutral' als títols de l'hotelera espanyola. Malgrat incrementar el preu objectiu de 3,50 a 3,80 euros per acció, aquest continua per sota de la cotització actual, 4,36 euros.

  • 2,30€
  • -1,29%

Els alemanys rebaixen a més les seves perspectives d'ingressos i Ebitda que registrarà l'hotelera el 2020 i 2021 pel "prolongat i dur ecosistema de les hoteleres" enmig de la crisi del coronavirus.

"Si les restriccions es van relaxant, hi haurà una mica d'alleujament, però creiem que els baixos ingressos i l'escassa seguretat financera llastraran la despesa del consumidor fins a ben entrat 2021", augura Berenberg al seu últim informe sobre el sector.

Berenberg creu que "la demanda domèstica (a Espanya) pot impulsar parcialment la companyia, en representar un 30% del total, però a llarg termini les perspectives continuen sent negatives i mantenim la cautela". Per a 2020, els analistes anticipen que la companyia ingressi un 50% menys que el 2019.

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava recentment que "no hi ha res que caigui eternament sense el seu corresponent rebot". En el cas de Meliá, la companyia ha rebotat un 75% des dels seus mínims de març.

Noticias relacionadas

contador