dl bed bath beyond bbby bed bath and beyond home goods retailer store chain bed bath
Sharecast / public domain image

Bed Bath & Beyond, l'última acció 'meme', continua fent parlar. Després de perdre la meitat del seu valor en dos dies a finals de la setmana passada, els títols del comerç al detall d'articles per a la llar s'estan disparant per sobre del 15% al 'premarket' de Wall Street.

  • 0,08$
  • -27,09%

Aquest repunt ha estat impulsat per unes informacions de The Wall Street Journal que indiquen que la companyia estaria buscant un préstec per un import proper a 375 milions de dòlars per augmentar els nivells d'efectiu i ajudar a pagar el deute. Segons aquest diari, l'empresa radicada a Nova Jersey ja ha seleccionat un prestador després d'un procés de comercialització realitzat per JP Morgan.

Així mateix, a principis d'aquesta setmana, Bloomberg va informar que BBBY està consultant els experts en reestructuració Kirkland & Ellis en qualitat d'assessors legals, amb l'objectiu d'abordar la càrrega del deute de l'empresa.

Segons les darreres xifres, l'empresa tenia 107,5 milions de dòlars en efectiu i equivalents i 5.170 milions de dòlars en passius totals, incloent-hi 1.500 milions de dòlars en arrendaments de capital i 1.380 milions de dòlars en deute a llarg termini.

En els darrers cinc dies, l'acció ha caigut un 61% després que Ryan Cohen, president de GameStop, vengués la seva participació a la companyia i impulsés els accionistes a vendre en massa els seus títols de Bed Bath & Beyond.

contador