• Es podrà contractar, a partir de 2021, a través de l'eina Google Pay
ep la ciudad bbva compuesta por siete edificios que alberga la nueva sede de la entidad bancaria
Joaquin Corchero - Europa Press - Archivo

La filial de BBVA als Estats Units ha signat un acord de col·laboració amb Google per oferir comptes bancaris digitals a través de l'eina Google Pay.

El nou compte digital, prevista per a 2021, utilitzarà totes dues marques (Google i BBVA) i tindrà el suport del FDIC, l'organisme que garanteix els dipòsits al mercat nord-americà.

Estarà disponible a través de Google Pay i s'implementarà sobre l'actual infraestructura tecnològica de BBVA, mentre que Google aportarà la interfície de client.

L'entitat ha indicat que aquesta aliança "confirma la seva estratègia de continuar apostant pel creixement orgànic als Estats Units, al mateix temps que aprofundeix la seva transformació i treu partit de les innovacions".

"La col·laboració amb Google està plenament alineada amb el nostre pla estratègic i encara més en el món actual, on la capacitat per gestionar la vida financera de manera digital, des d'obrir un compte, realitzar operacions o entendre la salut financera, és un imperatiu", ha assegurat el 'country manager' de BBVA als Estats Units, Javier Rodríguez Soler.

El directiu també ha reconegut que els acords amb empreses com Google representen el futur de la banca. "El consumidor és el gran guanyador quan la banca i les grans tecnològiques treballen unides a favor seu", ha postil·lat.

Per part seva, el vicepresident de l'ecosistema de pagaments de Google, Felix Lin, s'ha compromès a "utilitzar tot el coneixement tecnològic per anar en benefici dels usuaris, les entitats bancàries i tot l'ecosistema financer".

Noticias relacionadas

contador