ep fachada de la torre del banco de bilbao a 31 de julio de 2022 en madrid espana edificio
Ricardo Rubio - Europa Press

BBVA ha anunciat aquest dilluns el llançament a Espanya d'una nova edició del programa de fidelització 'Pla invita a un amic'.

  • 10,61€
  • -0,47%

Aquesta vegada, la campanya tindrà dues noves promocions. A la primera promoció, disponible a tots els canals de BBVA, el client -padrí- que convidi els seus amics o familiars -apadrinats- a unir-se a BBVA, rebrà automàticament 50 euros al seu compte corrent per cada amic o familiar que s'uneixi a BBVA i domiciliï la nòmina o la pensió per valor mínim de 800 euros. Així mateix, cada apadrinat rebrà, sempre que compleixi aquestes condicions, un total de 150 euros com a regal de benvinguda. Una bonificació superior respecte a la que BBVA oferia amb l'anterior programa de fidelització per convidar amics i familiars, el premi del qual era de 100 euros.

En aquesta promoció, cada padrí podrà aconseguir una remuneració màxima de 500 euros per un total de deu apadrinats. La promoció ja està disponible als canals digitals per al padrí, però l'apadrinat es pot adherir a la campanya tant a l'oficina com a la digital.

La segona promoció, disponible exclusivament als canals digitals de l'entitat, s'adreça a aquelles persones interessades a ser clients de BBVA sense haver d'associar cap ingrés per donar-se d'alta. En aquest cas, el banc premiarà amb 35 euros cada padrí de BBVA que aconsegueixi portar els seus amics i familiars a l'entitat i que facin un pagament amb la targeta d'almenys 15 euros. Cada padrí podrà aconseguir un màxim de 350 euros per un total de 10 apadrinats. El nou client rebrà 15 euros com a regal de benvinguda.

Totes dues promocions estaran vigents des de l'1 de febrer al 31 de març.

Només el 2022, el 20% del total dels nous clients digitals de BBVA a Espanya ho van fer gràcies al Pla convida a un amic.

Noticias relacionadas

contador