ep archivo   el edificio del la vela sede del bbva en madrid con el nuevo logo de la compania
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BBVA i HSBC han signat una línia de crèdit 'revolving' sostenible per valor de 80 milions de lliures (91 milions d'euros) a PageGroup, empresa dedicada a la selecció de personal. Els nous recursos ajudaran la companyia britànica en un doble objectiu: lluitar contra el canvi climàtic i contribuir a la igualtat de gènere. Cada entitat bancària aporta 40 milions de lliures esterlines a l'operació, que es duu a terme mitjançant una sindicació 'club deal' liderada per l'entitat espanyola, segons ha comunicat BBVA.

  • 10,02€
  • 0,46%
  • 6,97£
  • 0,07%

D'aquesta manera, el banc espanyol recolza un any més PageGroup en el seu objectiu de promoure dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides: igualtat de gènere i acció pel clima. "PageGroup, després de rebre el 2021 el suport del banc a la seva primera línia de crèdit 'revolving' sostenible, ha decidit tornar a confiar en BBVA per coordinar aquesta nova operació i donar suport així el seu compromís amb les iniciatives sostenibles", ha destacat la companyia.

Les condicions de l'operació estan vinculades a dos indicadors: un KPI social de diversitat de gènere, basat en el nombre de dones en llocs d'alta direcció, i un KPI mediambiental, vinculat a les emissions de diòxid de carboni (CO2) del grup.

En el cas del programa Women Page va ser creat per garantir que PageGroup fa tot el possible per contractar, retenir i promoure el talent femení. "Fins ara, la iniciativa ha donat resultats excepcionals. El 2021, el 50% dels ascensos a llocs d'alta direcció van correspondre a dones", ha informat BBVA.

Pel que fa al KPI mediambiental, el compromís de PageGroup abasta tant les emissions d'Abast 1, associades a les activitats de la pròpia empresa, com les d'Abast 2, vinculades al consum d'electricitat.

"PageGroup seguirà descarbonitzant la seva activitat mitjançant oficines eficients, ecològiques i amb energies renovables. El grup col·labora amb propietaris i administradors d'instal·lacions per garantir una gestió responsable dels residus a les oficines i fomentar el reciclatge. A més, dins de la seva oferta de cotxes de empresa, PageGroup ofereix i promou una gamma de vehicles elèctrics o híbrids", han afirmat en una nota de premsa.

Joanna Bonnett, responsable de sostenibilitat i tresoreria de PageGroup, ha declarat que “la sostenibilitat és un aspecte clau per a PageGroup i el nostre objectiu és integrar una ètica sostenible en tots els aspectes del nostre negoci, incloent-hi els nostres acords globals amb entitats bancàries. La nostra nova líniea de crèdit 'revolving' sostenible de 80 milions de lliures amb BBVA i HSBC confirma el nostre compromís amb els nostres objectius ESG, i agraïm als dos bancs el seu continu suport i col·laboració”.

Elena Guillem, responsable de relacions globals amb PageGroup a BBVA UK, ha assenyalat que "PageGroup és un exemple a seguir d'una empresa a l'avantguarda en sostenibilitat, que ha fet seu l'ESG com a objectiu global. La sostenibilitat és al centre de tot" el que fem a BBVA i, com a líders en finances sostenibles, estem encantats de continuar aquest viatge amb PageGroup”.

contador