grenergy sede pozuelo

Els experts de Barclays han retallat aquest dilluns el preu objectiu de Grenergy fins als 40 euros des dels 42 euros, alhora que reiteren el seu consell de neutral. Aquest nou preu encara suposa atorgar a la companyia un potencial superior al 30% des dels nivells de cotització actuals (30 euros).

  • 25,95€
  • 2,98%

La rebaixa de preu s'ha produït després d'ajustar les previsions de BPA (benefici per acció) a un nou escenari de retard dels projectes solars.

"Ja no preveiem 1,3GW de capacitat per a finals del 2022, sinó una estimació de 845MW", comenten aquests analistes. "Estimem que la capacitat endarrerida estarà plenament operativa durant el 2023 i podria aportar un any de producció el 2024", afegeixen.

Grenergy va anunciar la setmana passada els resultats del primer semestre de l'any, amb un resultat net que va pujar fins als 8,8 milions, xifra que representa una millora del 29% enfront del mateix període de l'any passat. Els ingressos es van situar en 107,35 milions (+30%), mentre que l'EBITDA va llançar els 20,1 milions (+51,5%) principalment per la generació d'energia dels parcs en operació i la venda de dos projectes de distribució PMGD a Xile.

Noticias relacionadas

contador