ep archivo   edificio de oficinas torre glories de merlin
MERLIN PROPERTIES - Archivo

Els experts de Barclays han retallat la valoració de Merlin Properties i Immobiliària Colonial i d'altres grans companyies immobiliàries europees, a causa de la pujada generalitzada dels interessos a la zona euro i al Regne Unit, que segons les seves previsions afectarà els seus resultats.

  • 5,56€
  • 1,92%
  • 10,56€
  • 2,03%

"Les taxes de finançament més altes encara no s'han reflectit als rendiments dels actius immobiliaris", assenyalen des del banc britànic. "Però, a mesura que continuen augmentant, el risc de valoracions negatives d'aquests actius puja, conforme els preus de mercat directes augmenten el cost del capital", afegeixen.

En aquest escenari, han reiterat el consell d'infraponderar Colonial i han retallat la seva valoració fins als 6,10 euros per acció des dels 7,90 euros.

En el cas de Merlin Properties, han reiterat el seu consell de sobreponderar el valor, però també n'han retallat la valoració fins als 10,40 euros per acció des dels 11,60 euros.

"Actualitzem els objectius de preus i les estimacions de benefici per acció (BPA) en general per reflectir nous moviments significatius a les taxes", indiquen aquests analistes, que han retallat les valoracions un 14% de mitjana, per reflectir una revisió a la baixa del 27% en les previsions de beneficis.

Noticias relacionadas

contador