ep sede de mediaset espana en madrid
MEDIASET ESPAÑA

Barclays ha donat una de freda i una de calenta als grans grups audiovisuals espanyols. Al darrer informe, els experts de la companyia britànica han elevat el preu objectiu d'Atresmedia fins als 3,00 euros des de 2,90 euros, mentre que han rebaixat el de Mediaset Espanya fins als 3,75 euros des dels 4,00 euros anteriors. Alhora, han decidit mantenir el seu consell d'infraponderar el valor per a la cadena de Sant Sebastià dels Reis, i el de mantenir per a la de Fuencarral.

  • 4,67€
  • -2,51%
  • 2,89€
  • -4,24%

Aquest dilluns els Consells d'Administració de MFE-Mediaforeurope i Mediaset redactaven el projecte comú de fusió transfronterera, que tindrà Mediaset com a societat absorbida per part de MFE. L'acord encara ha de ser aprovat per les juntes generals d'accionistes, que s'espera que se celebrin durant el primer trimestre del 2023.

"És gairebé segur que la fusió tiri endavant, cosa que significa que Mediaset Espanya deixaria de cotitzar a la borsa espanyola el juny del 2023", indiquen els experts de Barclays al seu informe.

Com a resultat de la fusió, Mediaset serà absorbida per MFE i deixarà d'existir com a societat independent, i aquesta última adquirirà, per successió universal, tots els drets i assumirà totes les obligacions i altres relacions jurídiques de Mediaset.

La notícia no ha estat ben rebuda pels inversors i els títols de la cadena de Fuencarral es deixen més del 2% al Mercat Continu.

Atresmedia, per la seva banda, cotitza a l'entorn del -0,50%, encara que per anàlisi tècnica "ofereix un molt bon aspecte des del començament d'octubre", afirma César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Les últimes setmanes estem veient una consolidació de nivells que sembla que ens convida a pensar en un proper atac als màxims de l'any passat que presenta als 3,62 euros", assenyala Nuez, que destaca la importància del seu comportament en aquest nivell de preus.

"Si aconsegueix superar-ho, es podria confirmar un canvi de tendència amb un objectiu de pujada als 5 euros, preus que podria assolir durant els propers mesos. El primer nivell de suport es troba als 3,22 euros", conclou l'expert.

Noticias relacionadas

contador