ep ana botin 20190411162103
EP
4,51€
  • -0,03€
  • -0,73%

Els experts de Barclays han elevat el preu objectiu de Santander fins als 4,90 euros des dels 4,80 euros després d'assistir al Dia de l'inversor de l'entitat al Brasil, on el banc va presentar les seves perspectives per al període 2019-2022.

En un informe titulat "Més positius al Brasil", aquests analistes sostenen que "els bancs públics continuaran perdent quota de mercat enfront dels bancs privats (al Brasil). Això crea una bona oportunitat perquè bancs privats com Santander conreïn una base de clients rendible, amb l'objectiu d'aconseguir un creixement dels préstecs de dos dígits durant el període, mantenint al mateix temps els costos i el risc sota control".

Santander està pujant aquest divendres més d'un 1% en borsa, en una jornada durant la qual l'IBEX avança posicions davant l'optimisme al voltant de les converses comercials entre els EUA i la Xina. La resta de bancs també avancen, especialment Sabadell, davant l'optimisme que també existeix sobre el Brexit i la possibilitat que s'arribi a un acord.

L'entitat càntabra va anunciar els seus objectius al Brasil, amb un creixement dels préstecs superior al 10%, enfocat en préstecs per a automòbils i hipoteques. A més, estima un ROE del 21% i un creixement actiu de clients del 7%.

"Tenim un consell de 'sobreponderar' amb un preu objectiu de 4,9 euros per les previsions de creixement internacional que té el banc, especialment al Brasil i Mèxic, i els eficients programes de reestructuració de costos", afegeix Barclays.

Noticias relacionadas

contador