ep detalle del logo de enagas en la sede de la empresa de infraestructuras de gas natural
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Barclays han elevat el preu objectiu d'Enagás fins als 18,20 euros des dels 17,70 euros previs. Aquest nou preu està pràcticament en línia amb els nivells als quals cotitza actualment la companyia, als 18,85 euros. La companyia ha reiterat el consell d'infraponderar.

  • 13,79€
  • 0,51%

"El proper catalitzador de l'estratègia d'hidrogen d'Enagás s'espera per d'aquí a uns mesos. És probable que sigui el nou marc legislatiu per a la infraestructura de l'hidrogen (a través d'una nova directiva del gas), que es preveu per a finals de 2021. Tot i que és un marc general (que introdueix conceptes importants, com una Base d'Actius Regulats específica per a l'hidrogen o RAB), no esperem una normativa local definitiva fins al 2025", expliquen aquests experts.

José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, afegeix que Enagás és un valor sense tendència, que es troba a zona de ningú. "Com a suport més immediat tenim els 18,08 euros (mínims de juliol) i com a resistència més immediata els 20,06 euros (màxims anuals). Si de cas l'única cosa on ens podem agafar-nos és la impecable estructura de mínims i màxims creixents des de febrer", precisa.

Noticias relacionadas

contador