ep fachada de la sede de amadeus en el edificio herre a 2 de marzo de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

Els analistes de Barclays han decidit elevar el preu objectiu d'Amadeus des dels 65 euros fins als 70 euros per acció, alhora que reiteren la recomanació de sobreponderar.

  • 65,34€
  • -0,97%

Precisament, la companyia s'ha situat entre els tres millors valors de l'IBEX 35 al tancament del primer trimestre de l'any, un període durant el qual va acumular una revaloració del 25%.

Fa dos mesos que Amadeus consolida les fortes pujades del mes de gener. "El més probable és que estiguem davant d'una figura de continuació de tendència, per la qual cosa estarem molt pendents de la superació dels màxims del 2023 que presenta als 62,42", assenyala César Nuez, analista de Bolsamanía.

L'empresa va aconseguir tancar el 2022 amb un benefici de 664,3 milions, enfront dels números vermells de 122,6 milions del 2021. Luis Maroto, CEO de la companyia, va declarar amb motiu de la publicació d'aquests comptes que se sentien optimistes sobre el futur del sector dels viatges i sobre les oportunitats per a Amadeus. "El 2023, a mesura que es vagin recuperant els volums, esperem que els nostres resultats financers segueixin millorant", va afirmar.

contador