ep barcelo pameraiemarrakech marruecos
BARCELÓ HOTEL GROUP

Barceló Hotel Group ha comprat un hotel de cinc estrelles a Marràqueix (Marroc) per 35 milions d'euros, i també ha tancat l'adquisició de dues parcel·les més: una situada al costat del hotel, que permetrà una futura ampliació, i una altra al centre de la ciutat on preveu construir un nou establiment de luxe, ha informat el grup mallorquí.

Comercialitzat com 'Barceló Palmeraie Marrakech’, amb aquest nou hotel de 252 habitacions, el grup desembarca a Marràqueix i eleva a sis els seus hotels al Marroc i així suma una oferta total de 1.136 habitacions a aquest mercat, on ja compta amb cinc hotels repartits a Casablanca, Tànger, Agadir i Fez.

El grup hoteler ha comprat també dos terrenys, un de 85.600 m2, situat al costat del resort previst per a una ampliació amb 120 noves habitacions, i un altre a tres quilòmetres del centre de la ciutat, on Barceló preveu construir un nou hotel de 5 estrelles i 160 habitacions.

Amb aquest nou projecte, Barceló es consolida com una de les cadenes espanyoles amb més presència al Marroc. El nou establiment té 140.000 m2 de jardins, dues piscines exteriors i una oferta gastronòmica que inclou vinoteca, saló de te i dos restaurants, un d'ells especialitzat en la cuina marroquina, a més de 10 sales de reunions, aptes per a esdeveniments de fins a 400 persones.

Barceló Hotel Group, divisió hotelera del Grup Barceló, és la tercera cadena d'Espanya amb una cartera de 249 hotels urbans i vacacionals de 4 i 5 estrelles que sumen 54.000 habitacions, comercialitzats sota quatre marques: Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts i Allegro Hotels.

Noticias relacionadas

contador