1643290783 apertura de adidas outlet en the outlet stores alicante

Bankinter ha decidit retallar el consell sobre Adidas des de comprar fins a neutral i el preu objectiu fins als 186 euros des dels 200 euros anteriors.

  • 226,40€
  • -0,57%

El banc addueix la baixa visibilitat en la recuperació de vendes i marges com a principal raó per prendre aquesta mesura, ja que això “posa en perill la consecució dels objectius a mitjà termini” (creixement de vendes anual del 8%/10% i un marge EBIT del 12%-14% el 2025 enfront del 7,0% actual).

Bankinter subratlla els riscos que aguaiten la companyia en un entorn de menys confiança i poder adquisitiu dels consumidors, així com la manca de visibilitat a la Xina.

Després de publicar uns "dèbils" resultats del segon trimestre del 2022, Adidas va rebaixar les guies per segona vegada l'any per la caiguda de les vendes al gegant asiàtic i la desacceleració en altres mercats. L'alentiment del creixement pressiona uns marges que acusen l'encariment “significatiu” dels subministraments i l'esforç en llançament de nous productes, màrqueting i inversió a la xarxa pròpia de botigues, transformació digital i infraestructura logística, expliquen des de Bankinter.

La persistent debilitat a la Xina (trànsit a les botigues: -21% al juliol) respon no només a factors conjunturals per la Covid i atonia de l'economia, sinó també a la pèrdua de quota de mercat davant de rivals locals.

Per tot això, Bankinter ha optat per retallar la valoració sobre Adidas tot i que el valor acumula una caiguda de més del 30% l'any i els múltiples no són exigents.

Noticias relacionadas

contador