ep oficinas de bankinter en paseo de la castellana a 5 de marzo de 2023 en madrid espana
Ricardo Rubio - Europa Press

L'Organització Territorial Madrid Est de Bankinter ha tancat un acord amb Avalmadrid, societat de garantia recíproca, per donar suport financer a projectes sòlids de pimes, autònoms i emprenedors de la Comunitat de Madrid.

  • 8,12€
  • -0,22%

El nou conveni ha estat signat per Rafaela Vergara, Directora de l'Organització Territorial Madrid Est de Bankinter i Lorenzo Alonso, CEO d'Avalmadrid, a les noves instal·lacions que aquesta organització territorial del banc ha estrenat recentment al número 62 del passeig de la Castellana.

L'acord posa en marxa una línia d'avals de 15 milions d'euros que permetrà augmentar el finançament en iniciatives de negoci sòlides que les empreses desenvolupin a la comunitat autònoma. Bankinter ha destacat que el creixement del segment empresarial és una de les seves “apostes estratègiques”.

Finalment, Rafaela Vergara ha destacat l'objectiu de l'entitat és "donar suport a les empreses de la Comunitat de Madrid a fi de contribuir no només al seu creixement sinó també a l'avenç de l'economia" de l'autonomia, que considera una de les més “dinàmiques del país i la generadora més gran de projectes d'emprenedors en sectors capdavanters”.

contador