luis mora pharammar

Després de conèixer l'inici de l'estudi de fase III als EUA de tivanisiran, del qual Sylentis, filial de PharmaMar, va informar divendres passat, Bankinter ha inclòs aquest fàrmac en desenvolupament en la valoració sobre la biotecnològica. "Tivanisirán afegeix 10,90 euros per acció al nostre preu objectiu, que elevem fins als 75 euros des de 64,10 euros", expliquen des del banc.

  • 36,72€
  • 1,32%

Sylentis va comunicar a finals de la setmana passada l'inici i el reclutament del primer pacient als Estats Units en un nou assaig de fase III per avaluar la seguretat a llarg termini del tivanisiran per al tractament dels signes i símptomes de la malaltia d'ull sec. Es tracta d'un estudi multicèntric i aleatoritzat en què es reclutaran aproximadament 300 pacients en uns 26 centres amb malaltia d'ull sec de lleu a sever i que seran tractats amb tivanisiran i placebo.

"Tivanisirán és un fàrmac innovador el mecanisme d'acció del qual es basa en l'RNA d'interferència. La malaltia de l'ull sec afecta més de 300 milions de persones a nivell mundial i és una de les causes més freqüents de consulta a l'oftalmòleg", subratllen des de Bankinter després del comunicat per la companyia.

Aquesta malaltia té una incidència més gran en països desenvolupats, on la contaminació, l'aire condicionat, l'ús de lents de contacte o l'ús continuat d'ordinadors són factors de risc. Les opcions terapèutiques disponibles són actualment molt limitades.

Noticias relacionadas

contador