ep el presidente y consejero delegado de aena maurici lucena
CONGRESO DE LOS DIPUTADOS

"Males notícies per a Aena". La gestora aeroportuària no podrà executar avals dels seus inquilins comercials després de la mesura cautelar imposada pel jutge. Bankinter reconeix que és una garrotada per al títol, que tindrà un impacte de -441.000.000 d'euros aquest any, però hi manté la seva fe.

  • 173,00€
  • 0,23%

Per això, els analistes de l'entitat reiteren el consell de 'comprar' les accions de la cotitzada de l'IBEX, a la qual mantenen el seu preu objectiu de 156,2 euros, amb el títol tancant als 140,5 euros per acció.

"Després de suspendre els lloguers durant els mesos de confinament i tancament forçós (de març a juny de 2020), la proposta de la companyia és reduir-los en un 50% del juny 2020 al setembre de 2021", assenyalen els experts de Bankinter al seu últim informe.

"Aena és una bona alternativa d'inversió per tenir exposició a la recuperació del cicle, sense incórrer en riscos excessivament elevats", suggereixen a continuació. "La seva demanda està artificialment continguda per les mesures de control sanitari, i recuperarà fins i tot amb més força i velocitat que el cicle econòmic", afegeixen, no sense que abans recordin que "la companyia presenta una sòlida posició financera".

En aquest sentit, els analistes d'RBC Capital Markets mantenen el consell d''infraponderar' els títols d'Aena, als quals segueixen dedicant un preu objectiu de 100 euros per acció que implica una caiguda del 28% des dels seus nivells actuals.

Noticias relacionadas

contador