ep letrerouna sucursalbankia
BANKIA
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia ha sumat un 0,94% al tancament de la sessió, encara que durant alguns moments ha repuntat més d'un 3%. El banc puja en ple judici al seu expresident Rodrigo Rato, gràcies a què Jefferies confia en el valor.

El grup nord-americà ha elevat la seva recomanació sobre Bankia des d’'infraponderar' a 'mantenir' i posen la vista el 28 de gener, data en què Bankia publicarà els seus resultats de l'exercici de 2018.

Serà en aquest 28 de gener quan, segons apunta Jefferies, Bankia anunciarà nous detalls sobre la seva política de dividends per 2019 que inclourà grans millores en la retribució als accionistes del banc... segons la companyia nord-americana.

I és que preveu que la rendibilitat d'aquest dividend pugui duplicar des del 4,9% que preveu el consens d'analistes fins a fins i tot el 10%.

Respecte als guanys de Bankia, Jefferies anticipa que el banc espanyol publiqui un benefici un 9% inferior al del consens actual del mercat.

L'entitat financera és, a més, notícia aquest dimarts pel rebuig de la doctrina Botín que lliura Deloitte i el propi banc de la falsedat comptable.

Noticias relacionadas

contador