bankia

Bankia ha llançat la 'Hipoteca SENSE Comissions', que elimina els càrrecs associats a aquest tipus de préstec si els clients tenen domiciliats els ingressos. Fonts del banc han explicat a Europa Press que les despeses de formalització de la hipoteca es compartiran amb el client, seguint els criteris del Col·legi General del Notariat.

  • 1,78€
  • 2,65%

En concret, aquest nou producte comporta que els nous préstecs no inclouran comissió d'obertura ni d'amortització parcial o total als clients de Bankia.

El president de Bankia ha defensat que aquest producte "no és una campanya puntual", sinó un "compromís" amb caràcter de permanència

L'entitat presidida per José Ignacio Goirigolzarri a més no exigirà al client la contractació de cap producte addicional de l'entitat per beneficiar-se d'aquestes condicions. "A Bankia tenim clar que la relació amb els clients s'ha de basar en tres principis: la proximitat, la senzillesa i la transparència", ha afirmat el president de Bankia en un comunicat.
Goirigolzarri ha recordat que el primer "gran pas" en aquesta estratègia l'entitat ho va donar fa just un any, quan va eliminar les comissions als clients que tenien la seva nòmina o pensió en Bankia.

Ara, Bankia dóna "un nou pas" en línia amb aquest posicionament, després de retirar en els últims mesos les comissions als autònoms que domicilien els seus impostos o assegurances socials, o en llançar el Compte ON, gratuïta, per als clients digitals.

NOMÉS ES PAGARÀ EL PRÉSTEC I ELS INTERESSOS

"Des d'avui, qui demani una nova hipoteca en Bankia solament pagarà el préstec i els interessos corresponents. Gens més, mai. Així de senzill, així de transparent i sense lletra petita", ha emfatitzat Goirigolzarri.

El president de Bankia ha defensat que aquest producte "no és una campanya puntual", sinó un "compromís" amb caràcter de permanència. "Està basat en l'escolta, a asseure'ns, una vegada més, amb els clients i entendre el que ens demanen", ha posat en valor.

El preu de les hipoteques sense comissions de Bankia va des d'un interès anual d'Euríbor més 1,20% en el cas de les hipoteques a tipus variable, i part de l'1,75% per a un període de deu anys en el cas de les de tipus fix.

Noticias relacionadas

contador