ep sede bankia
BANKIA - Archivo
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia i Haya Real Estate han llançat una campanya per la qual posen a la venda més de 1.600 habitatges i 1.400 immobles singulars amb descomptes de fins al 40%, segons han informat aquest dimecres. Es tracta de més de 3.000 immobles repartits per tot el territori nacional, situats principalment a les capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions.

La campanya anomenada 'Habitatges setciències' ofereix tant habitatge urbà com de costa, tota ella de segona mà, i mantindrà els actuals descomptes en preus fins al pròxim 30 de novembre. La major part dels habitatges es concentra a Catalunya, amb 455 immobles oferts, mentre que a la Comunitat Valenciana s'han seleccionat més de 350 habitatges, a Andalusia, unes 320 i a Múrcia, 240.

De la seva banda, els 1.400 immobles singulars inclouen 225 locals comercials i oficines, més de 640 garatges i trasters, 75 naus industrials i més de 485 sòls en diferent grau de desenvolupament, tots ells també amb rebaixes en preu de fins al 40%. D'aquests immobles singulars, 500 se situen a Comunitat Valenciana, més de 250, a Múrcia, més de 220, a Catalunya i 185, a Andalusia.

La pàgina www.haya.es disposa d'informació sobre les característiques bàsiques de tots els habitatges i actius singulars de la campanya (fotos, ubicació, metres quadrats i preu). Els interessats poden sol·licitar informació addicional o requerir una visita als immobles en qualsevol de les oficines de la xarxa de sucursals de l'entitat, des de la pròpia web, a través del telèfon 901 11 77 88, o a les oficines de Haya Real Estate.

Als compradors que requereixin finançament, Bankia els ofereix préstecs hipotecaris "en condicions molt competitives", ja que no apliquen comissions als que tinguin els seus ingressos domiciliats. A més, no obliga a contractar cap producte addicional vinculat a la concessió del préstec.

Noticias relacionadas

contador