ep sede bankia 20190408181603
BANKIA - Archivo
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia planeja endinsar-se en el negoci de la venda de productes de consum, per la qual cosa ha constituït una nova societat, anomenada Bankia Commerce, segons fonts de l'entitat consultades. La constitució de la companyia ha estat publicada aquest dijous al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME), al qual consta que el seu objecte social és "la realització d'activitats relacionades amb la venda relacional, llançament, informació, assessorament, promoció, comercialització, distribució i/o la venda a través de qualsevol canal de distribució, incloent-hi Internet o qualsevol mitjans telemàtics de tota mena de béns mobles".

Bankia és el seu soci únic i comparteix seu social amb la nova companyia, al número 189 del passeig de la Castellana (Torre Bankia). Les fonts consultades van indicar que es tracta encara d'un projecte "molt incipient" que servirà per complementar les línies d'ingressos amb què Bankia compta actualment. En aquest sentit, el banc aprofitaria per oferir finançament a les compres.

En aquesta línia, el Banc d'Espanya ha constatat el progressiu augment en la concessió de crèdit al consum a Espanya, que respon a la recerca per part de les entitats de noves fonts de rendibilitat davant el panorama de baixos tipus d'interès.

De moment, només ha transcendit que la nova societat s'utilitzarà per "vendre productes de consum", si bé des de Bankia no han revelat quin tipus de productes.

En qualsevol cas, el banc presidit per José Ignacio Goirigozarri no és el primer que es llança a aquest mercat. Així, CaixaBank va obrir el passat estiu a Màlaga una botiga física d'electrodomèstics, ordinadors i telèfons mòbils, entre altres productes no financers. En aquesta ocasió, CaixaBank es va servir de la seva filial PromoCaixa per vendre aquests productes, per als quals ofereix l'opció de finançar-los al 0% TAE.

Així mateix, BBVA ven mòbils, vehicles, electrodomèstics i altres productes a la web www.decomprasbbva.com a través de la seva societat BBVA Serveis, en què ofereix finançament a 18 mesos sense interessos, i Santander compta amb un servei de rènting tecnològic i de vehicles.

contador