bank of america logo
37,81$
  • -0,01$
  • -0,01%

Bank of America (+2%) bat les expectatives dels analistes amb els seus resultats del tercer trimestre del 2019. El banc ho aconsegueix malgrat ser "el més exposat" als tipus baixos als EUA, segons un informe de l'analista de Morgan Stanley, Betsy Graseck.

Bank of America és el segon banc que més diners presta als EUA només per darrere de JP Morgan. Així s'explica aquesta especial sensibilitat als tipus baixos que, al seu torn, han arribat per quedar-se.

De tronada al seu balanç, el benefici de l'entitat han crescut un 4% fins als 7.500 milions de dòlars i, els seus ingressos, s'han mantingut als 23.000 milions de dòlars respecte als 22.790 milions anticipats pel consens d'analistes.

Els de Brian Moynihan segueixen endavant amb la seva política de retallar despeses i mantenir el creixement dels seus ingressos. En total, el banc s'ha proposat unes despeses totals de 53.000 milions de dòlars per a tot 2019. Pocs saben que Bank of America és un dels bancs favorits de Warren Buffett i la seva companyia Berkshire Hathaway.

A l'Oracle d'Omaha li agrada tant Bank of America que va demanar permís a la Fed per poder elevar la seva participació més enllà del 10% permès, segons Bloomberg. Des del començament de 2019, les accions de Bank of America acumulen unes pujades del 21%.

contador