bank of america
37,25$
  • 0,37$
  • 1,00%

Bank of America celebra amb un avanç de l'1% els seus bons resultats corresponents al quart trimestre del 2019. El BPA de l'entitat ha ascendit als 74 centaus respecte als 68 centaus que anticipava el consens d'analistes. Els seus ingressos, s'han situat als 22.500 milions de dòlars enfront dels 22.350 estimats.

"En una economia amb creixement estable marcada per la sòlida activitat de client, hem aconseguit publicar un altre sòlid trimestre un any més", ha destacat el CEO, Brian Moynihan.

Bank of America, la segona entitat que més diners presta a tot EUA, és, per tant, una de les més exposades a l'actual entorn de tipus baixos. Per a aquest 2020, els inversors seguiran molt a prop els homes de Powell després que la Fed tanqués el 2019 amb fins a tres rebaixes de tipus.

Moynihan va defensar el passat mes que l'economia nord-americana continua forta i el consum segueix creixent. El 2019, les accions de Bank of America van tancar l'any amb un ral·li del 40% i va superar el 29% de l'S&P 500. Aquest dimarts, JP Morgan i Citi van inaugurar la temporada de resultats batent també les expectatives de mercat.

L'únic gran banc dels EUA que va ser incapaç de complir o superar les projeccions dels experts va ser Wells Fargo, a causa dels costos associats al seu escàndol de falsificació de comptes.

contador