• El banc perd en l'acumulat anual més d'un 18%
ep sucursal banco sabadell

Banco Sabadell reparteix aquest divendres un dividend de 0,02 euros bruts per acció entre els seus accionistes, tal com va informar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el passat mes d'octubre.

  • 1,69€
  • 3,27%

El Consell d'Administració de l'entitat financera va acordar la distribució d'un dividend a compte dels resultats de l'exercici 2016 amb data d'abonament el 30 de desembre i data de cotització exdividend el 28 de desembre.

El banc, que perd en l'acumulat anual més d'un 18%, ja va repartir un 'scrip dividend' (retribució flexible a l'accionista, per un import de 0,05 euros per acció), que es va instrumentar "a través d'un augment de capital alliberat amb càrrec a reserves voluntàries, oferint als accionistes la possibilitat d'optar per rebre aquest import en accions noves i/o en efectiu mitjançant la venda dels drets d'assignació gratuïta, amb el compromís de compra dels drets d'assignació gratuïta que assumirà el Banc".

També, va repartir una retribució complementària a l'accionista de 0,02 euros per acció, mitjançant el lliurament d'accions procedents de l'autocartera del Banc.

Noticias relacionadas

contador