ep sede de audax energia
AUDAX - Archivo

Audax ha informat aquest diumenge a la matinada que havia rebut una multa de 9.258.270 euros per part de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC) i que ha iniciat els tràmits necessaris per recórrer-la.

  • 1,78€
  • -0,11%

La CNMC ha imposat la sanció per conductes de falsejament de la lliure competència per actes deslleials prohibides per l'article 3 de la Llei 15/2007, del 3 de juliol, de Defensa de la Competència.

Les comercialitzadores del grup van dur a terme "actes d'engany i confusió" per propiciar que clients que tenien els seus contractes amb comercialitzadores rivals passessin a formar part de la cartera de clients domèstics d'electricitat i gas, des del gener del 2018 fins a l'octubre del 2021, segons ha informat la CNMC.

Com a responsables d'aquestes infraccions, s'imposen a la societat i les seves filials ADS Energy 8.0, Ahorreluz Servicios Online, By Energyc Energia Eficient, Iris Energia Eficient i Masqluz 2020 sancions per un import conjunt de 9.258.270 euros.

Audax ha dit que, després de fer una anàlisi inicial de la resolució, entén que hi ha "bases sòlides" per a la interposició d'un recurs contra aquesta davant la instància competent. En conseqüència, la societat ha iniciat els tràmits necessaris per recórrer les sancions esmentades amb l'objectiu de resultar indemne en relació amb l'expedient de la resolució.

Noticias relacionadas

contador