ep archivo   atrys 20240108084503
ATRYS - Archivo

Atrys ha anunciat aquest dilluns l'amortització d'un total de 43 milions d'euros de deute, després d'amortitzar bons MARF per import de 25 milions d'euros.

  • 4,21€
  • 7,12%

L'empresa ha dit que ha complert els objectius corporatius comunicats al mercat el novembre del 2023: la desinversió del 100% de Conversia, l'emissió de bons convertibles contigents per valor de 13,3 milions d'euros i l'amortització de deute per un import de 43 milions d'euros.

Entre el deute que la companyia ha amortitzat cal destacar l'amortització anticipada, duta a terme el 5 de gener passat, per l'import nominal de 25 milions d'euros dels bons emesos per Atrys sota el Programa de Renda Fixa Atrys Health Internacional, S.A.U. 2020 que cotitzaven al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF).

Atrys subratlla que, després d'aquestes operacions, enforteix el seu posicionament i avança en el seu propòsit d'impulsar el creixement orgànic de la companyia a les seves tres àrees estratègiques, la medicina de prevenció, el diagnòstic i el tractament mèdic de precisió, així com de consolidar el seu posicionament geogràfic, i potenciar la innovació i l'ús de la intel·ligència artificial com a part de la seva proposta de valor diferenciadora.

“El 2023 ha estat un any de creixement orgànic en què hem demostrat que Atrys és un negoci robust i amb un fort creixement. Amb aquestes operacions, enfortim l'estructura financera de la companyia i impulsem el nostre lideratge al sector”, ha declarat Santiago de Torres, president executiu d'Atrys.

contador