• La multinacional buscarà impulsar l'experiència del client a l'era digital
ep inauguracionnuevo centrorelacionclientesatentosao paulo
ATENTO

L'empresa de serveis de relació amb clients i externalització de processos de negoci (CRM/BPO) Atento s'ha incorporat a l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC) en qualitat de membre del seu comitè digital, segons ha informat la companyia en un comunicat.

L'empresa subratlla que la seva incorporació al DEC, la primera organització professional que promou a Espanya el desenvolupament i la implementació de les millors pràctiques i la recerca de l'excel·lència en l'experiència de client, es produeix després del llançament d'Atento Digital, la nova unitat de negoci creada per impulsar l'experiència del client a l'era digital.

Atento Digital buscarà impulsar l'experiència del client a l'era digital

Així, ha remarcat que Atento Digital aportarà al DEC la seva "experiència i coneixements en transformació digital" i compartirà les seves millors pràctiques amb l'associació com "companyia pionera en els processos de digitalització i innovació en experiència de client". A l'actualitat, Atento ofereix les seves solucions digitals a empreses com BBVA, Repsol, Endesa, AENA, MediaMarkt i Telefónica, entre d'altres.

Atento afirma que està "a l'avantguarda" en la transformació digital de tots els processos compresos en relació amb el client a Espanya, on els seus serveis aposten per una atenció omnicanal, que preveu el seguiment i interacció amb el client a través de múltiples canals i pot integrar la monitorització i gestió de les opinions dels consumidors en xarxes socials.

DEC té com a objectiu contribuir a desenvolupar el concepte d'experiència de client en tota la societat perquè les empreses que la formen siguin reconegudes per lliurar una experiència única, diferencial i rendible, generadora de forts vincles amb els clients i de resultats sostenibles en el temps.

L'associació va ser fundada per 29 grans marques impulsores de l'experiència de client: Aena Aeroports, Alsa, Altadis, Asisa, Banc Santander, Bain & Company, Cetelem, Cigna, Coca-Cola, Correus, Endesa, E-on, EOI, Everis, Gas Natural Fenosa, Grass Roots, IATA, Iberia, Laboral Kutxa, Mapfre, Mercedes Benz, MDS, MetLife, Mutua Madrileña, Opticalia, Parques Reunidos, Salesforce i Segurcaixa Adeslas. A l'actualitat, integra més de 120 empreses i més de 70 socis particulars.

contador