ep recursoaston martin
ASTON MARTIN

En un informe sobre les perspectives macro per 2019, els experts de Goldman Sachs analitzen la situació dels mercats mundials i identifiquen diverses "idees fresques" d'inversió a Europa, tal com les anomena el mateix banc d'inversió.

Una d'aquestes idees és Aston Martin. En el cas del fabricant d'automòbils de luxe, han iniciat la seva cobertura amb comprar. L'empresa britànica de cotxes d'alta gamma va vendre 5.100 unitats el 2017, xifra que representa un percentatge del 16% del mercat de cotxes de luxe.

"Sota el seu nou CEO, Aston Martin ha implementat una estratègia de producte amb l'objectiu de mantenir un major ritme d'innovació i noves versions de models per millorar la marca i impulsar el creixement. A partir d'aquí, preveiem un increment del 22%/el 31% per a ingressos/EBITDA per al 2022", estimen des de Goldman.

Al sector de tecnologia, els experts de Goldman Sachs han elevat Micro Focus fins a comprar (des de neutral). "Després d'un període de significatives operacions de fusions i adquisicions i múltiples advertències de beneficis els nostres analistes creuen que el panorama està començant a aclarir-se. Micro Focus estima que el cost de les sinergies per la integració d’HPE Software i els futurs rendiments de capital en curs haurien de sortir ara a la palestra.

Noticias relacionadas

contador