modelos-virtuales-asos 1
Asos

Asos (+12%) ha disparat el seu benefici durant el seu últim exercici fiscal (tancat el passat 30 d'agost). La companyia britànica de comerç electrònic va registrar un benefici net de 93,7 milions d'euros, un 33,1% més.

  • 3,44£
  • 0,17%

Les vendes de Asos van arribar als 2.751,6 milions d'euros, un 26% més respecte a l'any anterior. Un resultat producte del bon rendiment del grup en tots els seus mercats.

La companyia de comerç electrònic britànica eleva les seves vendes un 26%

Al Regne Unit, Asos va registrar un 23% més d'ingressos i a la resta del món, un 27% més. Per la seva banda, el nombre de clients actius es va veure elevat un 19% i la freqüència de les comandes va augmentar un 7% respecte a l'any anterior. A més, destaca el llançament de la nova marca d’Asos, Collusion, que es va posar a la venda el passat 1 d'octubre.

Amb tot, Asos ultima a hores d'ara la construcció del seu centre de distribució als EUA per elevar-hi el seu posicionament.

Els analistes d'AJ Bell afirmen que "Asos ha complert amb les expectatives financeres i ha mantingut una orientació de guanys futurs per recuperar el favor de mercat". I tot gràcies a centrar-se en "el seu ràpid creixement internacional", gràcies a "la seva àmplia gamma de productes amb preus raonables".

Noticias relacionadas

contador