• L'iPhone 7 serà l'estrella de l'esdeveniment degut a què és un dels dispositius més esperats per part dels seguidors de la companyia
  • L'Apple Watch també compartirà protagonisme amb l'smartphone de la companyia en un esdeveniment
  • Twitter tindrà també un protagonsime a l'esdeveniment de la companyia degut a què els de Cupertino estrenaran, per fi, el seu perfil a la xarxa social
iPhone manos

Apple guarda pocs secrets per a aquesta Keynote. L'iPhone 7 serà la gran estrella de la segona gran presentació de l'any per part dels de Cupertino. Han passat quelcom més de cinc mesos des de la companyia va llançar el seu últim model, l'iPhone SE, que estava destinat més a liderar la gamma mitjana alta dels smartphones que a succeir a l'iPhone 6S.

  • 189,72$
  • 1,22%
  • 18.596,65
  • 1,49%

Els canvis a l'iPhone 7 que presentarà Apple en aquesta Keynote seran més importants per dins que per fora. Encara que la carcassa serà molt semblant a la dels seus germans grans, l'iPhone 6 i iPhone 6S, sofrirà lleus retocs. Un dels quals més cridarà l'atenció serà el color. Als clàssics or rosa, or i plata s'uniran dos nous colors: ‘dar black' i 'piano black’ que completaran la nova paleta de cinc colors disponibles per l'smartphone d'Apple. Un altre dels canvis en la carcassa es veurà en la part posterior, on desapareixeran les dues bandes horitzontals que estaven fins ara present en els últims models.

Llegiu també: En directo | Apple presenta en el iPhone 7, nuevo Apple Watch y mejoras en el software

El telèfon tindrà dues grandàries disponibles: el de 4,7 polzades de pantalla i l'iPhone 7 Plus de 5,5 polzades de pantalla

El telèfon tindrà dues grandàries disponibles: el de 4,7 polzades de pantalla i l'iPhone 7 Plus de 5,5 polzades de pantalla. La grandària també afectarà a la càmera en la seva versió més reduïda els usuaris trobaran una millora amb un possible estabilitzador òptic. L'iPhone 7 Plus també serà reconeixedor gràcies a una doble càmera en la seva part posterior.

El canvi més visible i que segur causarà més maldecaps als usuaris de l'iPhone serà l'eliminació del minijack d'àudio, l'entrada circular en la qual es connecten els auriculars. Apple aposta fermament per millorar el so i des d'ara els usuaris hauran d'utilitzar cascos especials amb entrada Lightning, la que fins ara havia usat el cable que connectava amb el carregador o amb l'ordinador. L'eliminació del minijack dóna l'espai suficient com perquè el nou iPhone 7 tingui un nou altaveu.

NOVETATS A l'INTERIOR

El nou vaixell almirall dels de Cupertino vindrà reforçat pel totpoderós A10, un dels processadors més potents al mercat dels smartphones. Aquesta millora li farà ser fins a un 35% més potent que l'actual iPhone 6S. L'interior de la pantalla també guarda millores. Apple ha ampliat la seva gamma de colors, col·locant-la al nivell de l'iPad Pro 9,7.

El model base partirà des dels 32 GB i hi haurà l'opció de compar el model de 128 GB i 256 GB, entre d'altres

La memòria no serà un problema per l'iPhone. El model base partirà des dels 32 GB i hi haurà l'opció de comprar el model de 128 GB i 256 GB, entre d'altres. La memòria RAM arribarà fins als 3 GB en l'iPhone 7 Plus i serà de 2 GB a l'iPhone 7.

El botó d'inici és una de les últimes millores filtrades. Els rumors assenyalen que l'iPhone 7 integrarà sensibilitat a diferents graus de pressió, la qual cosa obre un ampli ventall d'opcions, com ja passés quan van introduir el Touch 3D al llarg de tota la pantalla.

Llegiu també: L'empresa de la poma posarà a prova l'olfacte de Warren Buffett

EL MÒBIL SENSE EL QUAL NO PODRÀS VIURE

En els últims mesos, Apple ha guardat silenci davant les freqüents filtracions sobre el seu nou telèfon. Només Tim Cook, CEO dels de Cupertino, es va atrevir a respondre sobre els rumors. "Anem a donar-los als usuaris coses que simplement no tenen i ni tan sols saben que necessiten avui dia. Miraran cap a enrere i es preguntaran: com he pogut viure sense això?", va dir Cook al programa de Jim Cramer a la CNBC 'Mad Money'.

L'APPLE WATCH TINDRÀ NOU MODEL

Fa més d'un any que els de Cupertino van presentar el seu rellotge intel·ligent al món i després de diverses millores i diferents llançaments de complements, Apple està decidida a llançar una nova versió que es converteixi en la seva ferma aposta per liderar el mercat dels ‘wearables’. Es coneixen pocs detalls sobre les especificacions encara que s'especula amb una pantalla molt més prima que donaria espai a una bateria major o un GPS per incrementar l'autonomia i les funcionalitats del rellotge.

ALTRES PROTAGONISTES DE L'ESDEVENIMENT

El software porta temps sent una rendible línia de negocis per als de Cupertino i no deixaran passar l'esdeveniment sense presentar una nova aplicació

Encara que segur que s'emportaran la gran majoria de les mirades, Apple té reservades més novetats al marge del nou iPhone i el nou Apple Watch. El programari porta temps sent una rendible línia de negocis pels de Cupertino i no deixaran passar l'esdeveniment sense presentar una nova aplicació. L'últim de la companyia es dirà ‘Home’ i coordina les apps que controlen els sistemes domòtics, tècniques orientades a automatitzar un habitatge, que integren la tecnologia en els sistemes de seguretat, gestió energètica, benestar o comunicacions.

Llegiu també: El gráfico de Apple nos transmite buenas sensaciones: se acomoda por encima de la MM200

El llançament oficial, tancant així el període de beta en el qual estan, de iOS 10, watchOS 3, macOS Sierra 10 i tvSO 10 completarà l'oferta de novetats quant al programari d'Apple.

La signatura Beats, propietat d'Apple, també tindrà un forat a l'esdeveniment. Compartiran protagonisme amb el nou telèfon en ser part indispensable en el nou sistema d'auriculars per l'iPhone 7 però pot ser que no sigui l'única cosa que presentin. Les últimes filtracions parlen sobre diversos nous models d'auriculars sense cables que la companyia podria presentar en l'esdeveniment.

Finalment, encara que no per això menys important, Twitter tindrà també el seu protagonisme i no, no s'espera que Apple anunciï la compra de la xarxa social sinó més aviat que s'uneixi oficialment a ella. Els de Cupertino van reactivar el seu perfil (@apple) la setmana passada i sense haver escrit encara, ja compten amb més 300.000 seguidors. La companyia començarà a publicar en la plataforma amb motiu de la Keynote i està per veure quin serà el seu primer tuit deu anys després de la creació de Twitter.

contador