• El 2014 les dues companyies es van aliar per adquirir les instal·lacions d'AM/NS Calvert
lakshmi n mittal arcelormittal
ARCELORMITTAL

ArcelorMittal, la major siderúrgica mundial, ha subscrit un acord per establir junts amb la major companyia japonesa del sector, Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation (NSSMC), una aliança d'empreses per comprar Essar Steel India, empresa en procés de liquidació després de declarar-se insolvent, segons han confirmat les dues empreses.

  • 23,59€
  • -1,91%

La filial de la major acereria mundial ArcelorMittal India Private va remetre el passat 12 de febrer un pla de resolució per Essar, en què expressava la intenció de comptar formalment amb NSSMC en la seva oferta d'adquisició per Essar Steel, per la qual cosa en cas que la proposta remesa acabés sent seleccionada pels administradors, ArcelorMittal i NSSMC adquiriran i gestionaran conjuntament Essar Steel.

"Associar-nos amb NSSMC per Essar Steel va ser la nostra intenció i reforça la nostra oferta", assegura el president d'Arcelor

"Associar-nos amb NSSMC per Essar Steel sempre va ser la nostra intenció i reforça la nostra oferta", va declarar Lakshmi Mittal, president i conseller delegat d'ArcelorMittal, destacant que les dues empreses han estat col·laborant durant els últims 20 anys amb la creació de tres societats conjuntes als EUA.

En concret, ArcelorMittal i NSSMC han operat sota acords de aliança d'empreses des de 1987 les factories I/N Tek i I/N Kotea Indiana (EUA), que donen servei a la indústria de l'automòbil i del mercat d'electrodomèstics.

Més recentment, el 2014, les dues companyies es van aliar per adquirir les instal·lacions d'AM/NS Calvert a Alabama (EUA).

Noticias relacionadas

contador