applus bolsa

Applus (+3%) s'ha apuntat un benefici net de 14,5 milions d'euros durant els tres primers mesos de l'any, un 18% més que durant el mateix període de l'any anterior. Així ho ha informat la mateixa companyia a través d'un comunicat remès aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 12,74€
  • 10,02%

Els ingressos del grup van ascendir als 381.200.000 d'euros, un 1% més. Per la seva banda, el benefici operatiu ajustat va arribar als 30,3 milions, un augment del 17,2% més que l'any anterior.

El grup afirma estar satisfet amb els resultats assolits, malgrat l'efecte divisa

Fernando Basabe, conseller executiu d'Applus, ha expressat la seva satisfacció davant aquests resultats: "Estem satisfets dels resultats obtinguts durant el primer trimestre de l'any en què tant els ingressos com el resultat han crescut tot i l'impacte negatiu de les fluctuacions del tipus de canvi".

Applus ha confirmat, a més, les seves perspectives per al conjunt de l'exercici. Al mercat del petroli i del gas, la companyia espera mantenir la millora observada durant els últims trimestres. Així mateix, el grup preveu donar continuïtat a la resta de mercats a la tendència de creixement, amb un creixement orgànic a tipus de canvi constants proper al 5%.

Sumant l'impacte de les adquisicions dutes a terme per la companyia el 2017, Applus projecta un creixement a tipus de canvi constant pròxim al 9%, amb una millora del marge del resultat operatiu ajustat d'entre 70 i 100 punts bàsics.

Noticias relacionadas

contador