ep la tagliatella
LA TAGLIATELLA - Archivo

El grup polonès AmRest, amb marques pròpies com La Tagliatella, Blue Frog, Bacoa i Kaab i que gestiona les franquícies de Pizza Hut, Starbucks i Burger King, amortitzarà de manera anticipada el proper 28 de setembre 14.000 bons, valorats en 32.570.000 d'euros, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El grup polonès ha anunciat que l'adquisició dels bons es refinançarà mitjançant préstecs bancaris

En concret, la cadena de restauració ha explicat que els bons van ser emesos per AmRest el 10 de setembre de 2014 i la seva data de venciment estava prevista el 10 de setembre de 2019. L'amortització anticipada d'aquests bons a petició de l'emissor es produirà mitjançant el pagament en efectiu l'import del seu valor nominal més els interessos meritats i la prima d'amortització. L'adquisició dels bons es refinançarà mitjançant préstecs bancaris.

La companyia va tancar el primer trimestre del seu exercici fiscal amb un benefici de 4,5 milions d'euros, un 8% menys després de reformular els seus comptes, mentre que la xifra de negocis consolidada del grup es va disparar un 30,8%, fins als 347,4 milions d'euros, enfront dels 265.500.000 d'euros del mateix període durant l'exercici precedent.

Les vendes dels restaurants a Espanya van créixer un 13,3%, fins a situar-se als 55,2 milions d'euros davant els 48,7 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'exercici anterior. L'EBITDA es va elevar un 17%, fins als 11,6 milions d'euros.

La junta general d'accionistes del grup polonès AmRest va aprovar fa uns mesos la sortida a borsa a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València de la cadena de restauració a Espanya. La companyia ha precisat que tindrà un període màxim de 12 mesos per a la posada en marxa d'aquesta decisió. Un cop completat el procés de 'listing', els inversors tindran accés a les accions d’AmRest denominades en euros.

Noticias relacionadas

contador