ep restaurante kfc en alcorcon
AMREST

La companyia de restauració AmRest, a través de les seves filials AmRest Sp. Z o.o. i AmRest Acquisition Limited, ha signat un acord amb Almira OOO per a la venda del seu negoci de restaurants KFC a Rússia, segons ha informat aquest dimarts a la nit a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,08€
  • -0,99%

El tancament de l'operació està subjecte a l'autorització de l'autoritat de competència de Rússia, al consentiment de Yum! Brands i altres autoritzacions reguladores que poguessin resultar aplicables a Rússia

Avui, i d'acord amb els termes del contracte de compravenda, AmRest espera rebre "un mínim" de 100 milions d'euros per la venda.

Els termes finals de la transacció, que estan subjectes a certs factors externs, incloent-hi tipus de canvi, seran comunicats, "si es produeix el tancament", segons ha precisat l'empresa. Sense perjudici de l'anterior, AmRest estima que, després del deteriorament del negoci rus registrat als estats financers consolidats el 30 de juny del 2022, el tancament de l'operació no hauria de requerir ajustaments addicionals.

Noticias relacionadas

contador