amper bolsamania

Amper Sistemas puja aquest dijous un 3% en borsa. Aquest mateix dia, la companyia ha confirmat la renovació d'un contracte amb l'empresa privada Iberia, a través de la seva Divisió de Seguretat, per realitzar el manteniment del sistema trunking digital TETRA de radiocomunicacions d'emergència, que cobreix pràcticament la totalitat de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

  • 0,12€
  • 0,65%

La companyia tornarà a realitzar les tasques de manteniment correctiu i preventiu d'aquesta xarxa per un període de tres anys. El contracte inclou una novetat en incorporar un Software Upgrade Assistant (SUA), nou model de negoci implementat per Motorola, en el qual s'ofereix al client l'actualització contínua del maquinari i programari més recent i permet tenir una millor capacitat de resposta davant de noves oportunitats i mitigar el risc de quedar-se enrere a la corba tecnològica.

La companyia no ha fet pública la xifra d'aquest contracte. No obstant això, aquest acord representa una notícia positiva per a una companyia que va guanyar 3,5 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, un 54% més que durant el mateix període de 2016. Durant aquest primer trimestre, el marge del resultat operatiu brut (EBITDA) sobre vendes va ser del 22%, enfront del 5% de l'exercici anterior, després de situar-se als 4,7 milions d'euros, cosa que quadruplica la xifra de fa un any. Les vendes d'Amper es van situar als 21 milions, enfront dels 23 milions de l'exercici anterior, amb un augment del 7% en els negocis continuats del grup.

Noticias relacionadas

contador