amperport680

Amper és un dels millors valors del Mercat Continu aquest dimecres. La companyia es dispara un 9% després d'anunciar avenços positius en la venda dels seus negocis al Pacífic Sud, a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,11€
  • -0,88%

"El Grup Amper comunica que les parts han acordat un dipòsit de 4,5 milions de dòlars, la naturalesa del qual és servir de paga i senyal del preu de tancament de l'operació", ha avançat la tecnològica espanyola.

El grup ha rebut 4,5 milions com a avançament del tancament de l'operació

Amper ha informat, a més, sobre una sèrie d'avenços positius en la venda de les seves operacions al Pacífic Sud, des "del procés d'aprovació davant l'Organisme Team Telecom", fins a "l'espera de l'aprovació de l'organisme FCC de manera imminent" i " l'aprovació per part de l'Organisme CFIUS", que té previst anunciar-se" abans del 3 d'agost de l'any corrent".

La tecnològica ja es va disparar al parquet el passat 7 de juny, després d'adjudicar-se tres projectes per 19 milions d'euros. La companyia es va reservar, a més, "una opció d'explotació dels resultats dels esmentats càrrecs". Amb tot, Amper també va pujar amb força uns dies abans, després de fer-se amb un altre contracte a Perú amb un valor de 15 milions d'euros.

Amper va registrar durant el primer trimestre del 2018 un benefici net de 4,12 milions d'euros, xifra que suposa un 18,7% més que els 3,47 milions d'euros que va guanyar durant el mateix període de 2017. La companyia va ressaltar llavors que el resultat atribuïble als accionistes de la societat dominant va arribar als 2.630.000 d'euros, un 40,2% més que els 1.880.000 d'euros de l'exercici anterior, mentre que l'atribuït a interessos minoritaris va baixar un 6,9%, fins als 1,48 milions.

Noticias relacionadas

contador