amazon vise par plusieurs mouvements sociaux a l occasion du black friday

Amb motiu del Prime Day d'Amazon, esdeveniment anual d'ofertes, des del 21 de juny a les 10.00h fins a l'11 de juliol a les 23.59h, per cada euro gastat en productes de petites i mitjanes empreses es podran guanyar premis i centenars de milers de clients de tot el món tindran l'oportunitat de guanyar targetes regal d'Amazon.

  • 180,15$
  • 0,18%

Prime Day torna els dies 12 i 13 de juliol per oferir als clients Amazon Prime de tot el món ofertes en una gran varietat de productes. Els clients podran gaudir de grans estalvis comprant productes de marques nacionals i articles de petites i mitjanes empreses, així com trobar noves ofertes a totes les categories.

Una de les novetats per a aquest any és que els clients Amazon Prime poden rebre recomanacions personalitzades de productes i configurar notificacions i recordatoris d'ofertes. Oferint una experiència de gaming només per a clients Amazon Prime per celebrar l'arribada de Prime Day.

Amb l'objectiu d'ajudar els clients a descobrir nous productes i algunes de les històries de petites i mitjanes empreses espanyoles, Amazon ha creat una botiga amb una selecció de 15 pimes.

Un altre dels canvis introduïts és que els clients a partir d'ara poden descobrir i comprar productes de petites i mitjanes empreses, propietàries de marques espanyoles, així com artesans que col·laboren amb Amazon amb el nou distintiu de petit negoci a Amazon.es. Aquesta nova etiqueta facilita als clients la identificació de productes de marques de petites i mitjanes empreses o artesanals.

contador