• Amazon incorpora 34 noves sèries produïdes i emeses per aquestes cadenes
amazon prime video portada

Amazon ha signat un acord amb les tres principals companyies audiovisuals espanyoles. Així, la plataforma digital emetrà sèries de RTVE, Mediaset i Atresmedia, amb l'objectiu de portar aquests continguts als usuaris espanyols i llatinoamericans d'Amazon Prime Video.

  • 188,70$
  • 1,34%

Amazon incorpora 34 noves sèries produïdes i emeses per aquestes cadenes. A més, tal com assenyalen al comunicat, l'acord inclou "els drets exclusius per a la segona emissió d'alguns dels programes després de la seva estrena als seus respectius canals de televisió". Això no aclareix si l'estrena d'aquesta segona emissió serà de forma simultània o si esperaran que acabi la temporada.

Christoph Schneider, director de Content Acquisition d'Amazon Prime Video assenyala que: "Estem molt contents de poder oferir aquests increïbles continguts locals als nostres usuaris d'Amazon Prime Video a Espanya. Gràcies a aquests acords amb RTVE, Atresmedia i Mediaset, podem oferir el millor de la televisió espanyola als nostres clients i posicionar Amazon Prime Video com el servei de vídeo streaming global amb més contingut espanyol accessible a Espanya".

L'acord inclou "els drets exclusius per a la segona emissió d'alguns dels programes després de la seva estrena als seus respectius canals de televisió"

En el cas de Mediaset, Amazon ha comprat produccions de Telecinco com El accidente, La Verdad, Sé quién eres, Perdóname, Señor, El Príncipe i totes les temporades de La que se avecina. La major part dels títols que contempla aquesta aliança estaran disponibles tant per als abonats d'aquesta plataforma a Espanya com per als de Llatinoamèrica, llevat Lo que escondían sus ojos i Hermanos, que a més de figurar als catàlegs per a aquests territoris també formaran part del portafolis per als espectadors dels EUA de parla hispana.

La Verdad, encara pendent d'estrena a Espanya, es podrà veure a la plataforma OTT d'Amazon immediatament després del seu llançament a Telecinco. El padre de Caín, Anclados, El Rey, La Duquesa, La Fuga, Rabia i Hay alguien ahí completen la llista de títols que contempla aquesta aliança.

Manuel Villanueva, director de continguts de Mediaset Espanya explica que: "Gràcies a aquest acord Mediaset España amplia la seva projecció internacional i obre una nova i interessant finestra d'explotació dels seus productes, sent, a més, una aposta segura per al catàleg d'Amazon Prime Video, que incorpora al seu destacat portfoli algunes de les nostres produccions de ficció de contrastat èxit al mercat de parla hispana".

L'acord amb Atresmedia ja permet als usuaris d'Amazon Prime Video veure el programa El tiempo entre costuras, guanyador de dos premis Ondas a la millor sèrie espanyola i millor actriu de ficció nacional (Adriana Ugarte). L'acord també inclou la sèrie dramàtica i de suspens Vis a Vis, nominada per 5 premis Feroz o èxits de públic com Velvet, El Barco o Allí Abajo.

A més, els clients de Prime Video podran veure dos dels grans llançaments de Séries Atresmedia d'aquesta temporada: Presunto Culpable i Matadero. Presunto Culpable es tracta d'un thriller rodat en entorns naturals d'Euskadi que girarà al voltant d'un crim sense resoldre, on la innocència de Jon Arístegui, el seu protagonista, és constantment qüestionada. Per la seva banda, Matadero és una barreja de thriller i humor negre que estarà protagonitzat per cares tan populars com Pepe Viyuela, Tito Valverde o Antonio Garrido.

"Des d’Atresmedia Televisió estem molt satisfets amb aquest acord que permet que el nostre segell Séries Atresmedia faci un pas més en la seva reeixida trajectòria internacional a través d'Amazon. És una grandíssima oportunitat perquè els espectadors d'Espanya i Llatinoamèrica puguin seguir gaudint dels nostres continguts en un nou servei, que ens permet, a més, rendibilitzar i allargar la vida de les nostres produccions", Javier Bardají, director general d'Atresmedia Televisió.

Pel que fa a RTVE, els usuaris d'Amazon Prime Video ja poden gaudir de Estoy vivo, l'últim thriller d'èxit de RTVE, protagonitzat per Javier Gutiérrez, Anna Castillo i Alejo Sauras, i que aquest any lidera les nominacions de MiM.

Altres sèries produïdes per RTVE com els drames històrics premiats Isabel (guanyadora del Premi Nacional de Televisió 2014), Carlos, Rey Emperador o Reinas i èxits com Águila Roja o La Señora estaran disponibles aviat en Amazon Prime Video.

En paraules de Rodolfo Domínguez, director comercial de RTVE: "Aquest acord signat amb Amazon per a la distribució de "Estoy vivo" a través del servei d'SVOD d'Amazon, tant a Llatinoamèrica com a Espanya, suposa un gran suport a la tasca de la Corporació RTVE com a generadora de continguts d'alta qualitat i permetrà que el nombre d'espectadors que gaudeixin i coneguin aquesta extraordinària producció sigui més ampli". I ressalta que: "RTVE és conscient dels enormes canvis que està experimentant el sector audiovisual i no en roman aliè. Aquest acord amb Amazon és prova d'això, i esperem que sigui el primer pas d'una relació llarga i fructífera per a ambdues parts.

Aquests acords se sumen al recent anunci per part d'Amazon d'una associació global amb la companyia de producció Zinkia per portar als clients de Prime Vídeo la premiada sèrie infantil Pocoyo, a través del servei d'autoedició Amazon Video Direct.

Amb aquesta col·laboració, els clients de Prime Video podran gaudir d'un total de 862 episodis, un curtmetratge i una gamma de continguts exclusius a Amazon Prime Video.

Els usuaris d'Amazon Prime Video poden veure les sèries exclusives d'Amazon Prime Original, entre les quals es troben The Man in the High Castle, American Gods, Transparent, Mozart in the Jungle, Bosch i Goliath. El servei està disponible a través de l'app d'Amazon Prime Video, disponible per a telèfons, tauletes Android i iOS, Fire tablets, Fire TV Sticks, Apple TV, consoles PlayStation 3 i 4 i Xbox, Smart TVs de marques com LG, Samsung i a la Android TV de Sony o al web PrimeVideo.com. També podran descarregar els títols disponibles als seus dispositius mòbils per visualitzar-los offline.

contador