amazon affiche une perte au premier trimestre annonce des previsions decevantes

La divisió d'accions d'Amazon comença a ser efectiva aquest dilluns, de manera que les accions de la companyia començaran la setmana cotitzant 20 vegades més barates a Wall Street després de l'split anunciat fa setmanes. Es tracta de la quarta operació d'aquest tipus que Amazon realitza i la primera en més de 20 anys. Això no vol dir que les seves accions siguin més barates, sinó que hi ha 20 vegades més títols al mercat.

  • 176,59$
  • -1,64%

"Aquesta divisió donaria als nostres treballadors més flexibilitat en la manera com administren el seu capital en Amazon i faria que el preu de les accions sigui més accessible per a les persones que busquen invertir en l'empresa", va dir Amazon en un comunicat publicat al març.

Els inversors registrats el 27 de maig del 2022 rebran 19 accions addicionals per cadascuna que posseeixin.

Amazon va sortir a borsa el 15 de maig de 1997 i el preu de sortida a borsa va ser de 18 dòlars. Divendres passat, els seus títols tancaven als 2.447 dòlars i acumula una caiguda de més d'un 26% aquest any. Els títols de la companyia començaran a cotitzar al voltant del nivell dels 122 dòlars aquest dilluns.

D'altra banda, el consell d'administració d'Amazon també va aprovar el pla de recompra més gran d'accions en els 25 anys d'història de la companyia. L'aprovació de la recompra substitueix un pla de 5.000 milions de dòlars que es va establir el 2016 i que només ha gastat 2.120 milions de dòlars fins ara.

Noticias relacionadas

contador