ep archivo   sede de amadeus en madrid
AMADEUS - Archivo

Amadeus ha anunciat que Christophe Bousquet, director de Tecnologia (CTO) i membre del Comitè Executiu de Direcció, es jubilarà a finals d'aquest any. Així, Sylvain Roy assumirà el paper de CTO, liderant la nova organització de Global Technology & Cloud Platform (GTC), reportant directament al conseller delegat, a partir de l'1 de gener del 2023.

  • 59,76€
  • 0,50%

Roy ha treballat durant els darrers anys com a responsable de la Tecnologia, Plataformes i Enginyeria (TPE), per garantir l'estabilitat del sistema i la transformació associada a la migració al núvol. Com a CTO, serà responsable de liderar l'estratègia general de tecnologia corporativa i la comunitat d'enginyers.

Amadeus destaca que Roy és el successor natural de Bousquet, amb qui ha treballat estretament durant molts anys. S'unirà al Comitè Executiu de Direcció d'Amadeus quan assumeixi el càrrec de CTO el gener del 2023.

Des que s'unís a finals dels 90, Bousquet ha impulsat de manera sistemàtica el progrés tecnològic d'Amadeus amb una millora constant i innovadora. Al llarg dels anys ha ocupat nombrosos llocs en l'organització, amb un rol crucial en el procés de desmantellament del TPF del sistema (Transaction Processing Facility), èxit històric finalitzat després de molts anys el 2017, jugant, als darrers anys, un paper decisiu per assegurar l'acord estratègic amb Microsoft com a part del procés d'acceleració de la migració al núvol.

Noticias relacionadas

contador