altice-la-reorganisation-pas-destinee-a-une-consolidation-dit-le-pdg

Altice ha adquirit un 12,1% de BT Group, convertint-se així en el major accionista de l'empresa. Malgrat això, el grup ha desmentit que aquest moviment vagi a precedir una OPA.

"Altice té en molt alta estima la directiva de BT, i dona suport la seva estratègia", ha assegurat la companyia en un comunicat publicat aquest dijous.

"Altice UK ha informat a la junta de BT que no té previst llançar-hi una OPA", ha afegit la companyia. Basada en els preus de tancament de BT de dimecres, la participació d'Altice està valorada en uns 2.200 milions de lliures esterlines.

BT acaba d'anunciar uns ambiciosos objectius, que passen, per exemple, per estendre el seu negoci de fibra òptica fins a 25 milions de llars i negocis per 2026. Des que va donar a conèixer aquest pla, la britànica s'ha posat a buscar un soci que ho financi.

"Donem la benvinguda a tots els inversors que reconeix el valor a llarg termini del nostre negoci i l'important paper que juguem al Regne Unit", ha anunciat BT en un comunicat llançat després del moviment protagonitzat per Altice. "Estem progressant adequadament en la nostra estratègia", ha postil·lat.

Noticias relacionadas

contador