ep centroproduccionalmirall
ALMIRALL

Almirall ha anunciat avui que preveu presentar la sol·licitud de registre en NMPA al 2023 per a Seysara (sareciclina), un innovador antibiòtic oral derivat de la tetraciclina, per al tractament de les lesions inflamatòries de l'acne vulgaris de moderat a greu. Almirall té els drets de comercialització d'aquest medicament als Estats Units, i el desenvoluparà per a acne a la Xina sota l'acord de llicència amb Paratek Pharmaceuticals.

  • 8,57€
  • 1,24%

Segons els termes d'aquest acord entre Almirall i Paratek, Almirall serà responsable del desenvolupament, registre i comercialització del producte a la Xina a canvi de royalties calculats com un percentatge de les vendes netes una vegada que el producte surti al mercat.

Seysara representa el primer producte dermatològic d'Almirall, per entrar a la XIna i començar-hi a construir l'estratègic portfolio de dermatologia.

“A Almirall estem convençuts que el llançament de Seysara a la Xina suposarà un gran pas endavant per a molts pacients que pateixen acne al país. L'acne de moderat a sever és un problema generalitzat a la Xina, i Seysara aportarà una solució nova i innovadora per a aquests pacients”, va assenyalar Peter Guenter, CEO, Almirall.

Noticias relacionadas

contador