almirall carlos gallardo portada

Almirall ha anunciat aquest divendres que al Congrés de l'Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia (EADV), que se celebrarà a Milà (Itàlia) i en línia del 7 al 10 de setembre, es presentaran noves dades sobre els assajos de fase 3 (ADvocate1 i ADvocate2) de lebrikizumab, un inhibidor de la IL-13 en investigació per al tractament de pacients amb dermatitis atòpica (DA) de moderada a greu.

  • 9,80€
  • -0,31%

L'abstract titulat Eficàcia i seguretat de lebrikizumab a la dermatitis atòpica de moderada a greu: resultats a les 52 setmanes de dos assajos de fase 3 aleatoritzats, doble cec i controlats amb placebo (ADvocate1 i ADvocate2) ha estat acceptat com a presentació Late-breaking al congrés EADV. Les dades es presentaran el dijous 8 de setembre de 2022.

Almirall té els drets de desenvolupament i comercialització de lebrikizumab per al tractament d'indicacions dermatològiques, incloent-hi la DA, a Europa. Eli Lilly and Company té els drets exclusius per al desenvolupament i la comercialització de lebrikizumab als Estats Units i la resta del món fora d'Europa.

Noticias relacionadas

contador