• Les vendes augmenten un 10,6% i el Ebitda un 6,5%
  • Fort comportament de Dermatologia a Europa i sòlid progrés a EUA
almirall

Almirall ha incrementat el seu benefici un 41,2%, fins als 103,5 milions d'euros entre gener i setembre, en comparació als 73,3 milions obtinguts en el mateix període de l'any precedent, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en línia per aconseguir les previsions anuals.

  • 9,47€
  • 2,10%

Els ingressos totals s'han incrementat un 6,7% en els nou primers mesos de l'any, fins a aconseguir els 635,4 milions d'euros enfront dels 595,3 milions obtinguts en el mateix període de l'any precedent. Aquests ingressos nets comprenen unes vendes netes de 576,2 milions d'euros, la qual cosa suposa un 10,6% més en comparació dels 520,8 milions obtinguts en el mateix període de l'any precedent, impulsades per l'àrea de Dermatologia (29,8%), i altres ingressos de 59,2 milions d'euros, un 20,5% menys que els 74,5 milions assolits en 2015.

El resultat brut d'explotació (Ebitda) ha augmentat un 6,5%, fins als 183,8 milions d'euros, mentre que el resultat net normalitzat s'ha incrementat un 1,2%, respectivament. El Patrimoni Net ha representat el 54,6% dels Actius Totals.
El deute financer representa l'11,3% dels actius totals, un total de 317 milions d'euros.

El deute financer representa l'11,3% dels actius totals, un total de 317 milions d'euros

Almirall preveu un creixement percentual d'un dígit alt en 2016 en Ingressos Totals, Vendes Netes i Ebitda (a tipus de canvi constant).

"Hem aconseguit en el que va d'any uns sòlids resultats financers que ens mantenen en línia per aconseguir les nostres previsions financeres anuals. El negoci de dermatologia segueix sent el principal impulsor de creixement, augmentant en un 29,8% respecte a l'any anterior gràcies al bon acolliment de Veltin i Altabax després del seu llançament a EUA al juliol d'aquest any, el bon creixement de Thermi així com dels productes adquirits a Polichem", ha subratllat Eduardo Sanchiz, conseller delegat de Almirall.

La companyia dedicada a la recerca, fabricació i comercialització de productes farmacèutics tancava en negatiu la sessió del divendres.

contador